3Rpwhv.png

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ


 

Το Προπονητικό Κέντρο του Πανηλειακού κτίστηκε το 1994 από τον ιστορικό Ηγέτη και Πρόεδρο της ομάδας, Σάκη Σταυρόπουλο και βρίσκεται έξω ακριβώς από την βόρεια είσοδο της πόλης, στην περιοχή της Συντριάδας, δίπλα από την Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών και πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου». Η έκταση στην οποία βρίσκεται το Προπονητικό Κέντρο παραχωρήθηκε στον Πανηλειακό από τον Δήμο Πύργου επί δημαρχίας Γιώργου Δημητρακόπουλου, έπειτα από ενέργειες και συνεννοήσεις του Σάκη Σταυρόπουλου με την δημοτική αρχή.

Περιλαμβάνει 3 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, τα οποία εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες τόσο της ανδρικής ομάδας του Πανηλειακού όσο και της ομάδας Κ-16, καθώς και των διάφορων ηλικιακών τμημάτων που λειτουργεί η ερυθρόλευκη Ακαδημία. Επιπροσθέτως, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών, το γραφείο του προπονητή, γυμναστήριο, ντουζ, σάουνα και χώροι αποθήκευσης, ενώ στα πάνω γήπεδα που χρησιμοποιεί η Ακαδημία λειτουργεί ενίοτε και κυλικείο.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι διάφορες Διοικήσεις της ομάδας σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους της ερυθρόλευκης Ακαδημίας έχουν προβεί σε σημαντικά βελτιωτικά έργα, ενώ το 2017 έπειτα από ενέργειες της τότε Διοίκησης του Πανηλειακού κτίστηκε εντός του Προπονητικού Κέντρου εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Ραφαήλ.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Συντριάδα, Πύργος Ηλείας, 27131
6974737027, 6986916022