3Rpwhv.png

«Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Πανηλειακό


 

Με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες για μία σπουδαία σεζόν ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου η προετοιμασία του Πανηλειακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ερυθρόλευκους του Πύργου να πραγματοποιούν μέσα σε κλίμα προσμονής και αισιοδοξίας την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Το παρόν στο Στάδιο έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας πλην του Πεδρίνιο, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που ανανέωσαν την συνεργασία τους και θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα για μία ακόμη χρονιά. Παράλληλα παρόντες στη χθεσινή πρώτη ήταν και ορισμένοι αθλητές που είτε βρίσκονται υπό διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής τους είτε βρίσκονται υπό δοκιμή περνώντας από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Κούτση και των συνεργατών του.

Από πλευράς Διοίκησης το παρόν έδωσαν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Κώστας Ντάβαρης, καθώς και οι Ανδρέας Νικολακόπουλος και Γιώργος Λαμπρόπουλος, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Αρβανίτης. Τέλος την προπονητική στολή του φόρεσε και πάλι ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος παραμένει στο τεχνικό επιτελείο του Πανηλειακού αναλαμβάνοντας την εκγύμναση του γκρουπ των ερυθρόλευκων τερματοφυλάκων.