3Rpwhv.png

Στον Πανηλειακό ο Pedro Augusto Mota de Lima


 

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 13/6/2000) ποδοσφαιριστή, Pedro Augusto Mota de Lima (Pedrinho), ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και διακρίνεται για την ταχύτητα και την άρτια τεχνική του κατάρτιση, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μάλτα πραγματοποιώντας τα πρώτα του βήματα στην Ομάδα Νέων της Balzan F.C. (Balzan Youths) όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 13 γκολ σε 16 συμμετοχές, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Μάλτας το 2019. Το πηγαίο ταλέντο του τον βοήθησε να ξεχωρίσει άμεσα ωθώντας τους ανθρώπους της μαλτέζικης ομάδας να προωθήσουν τον ανερχόμενο ποδοσφαιριστή στην πρώτη ομάδα, στην οποία κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές αποκτώντας τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο Α' Εθνικής. Στο β' μισό της περσινής περιόδου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην F.C. Mgarr United, προλαβαίνοντας να πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Μάλτας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Πέδρο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.