3Rpwhv.png

Στον Πανηλειακό ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος


 

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει και τυπικά την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 21/3/2000) ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ταλαντούχος Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από την έναρξη σχεδόν της προετοιμασίας αγωνιζόμενος σε όλους τους φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Πανηλειακού έχοντας αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ενώ το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 16 ετών, δίχως όμως να προλάβει να φορέσει για πολύ τα ερυθρόλευκα, καθώς τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και εντάχθηκε στην Ομάδα Κ-17 του αρκαδικού συλλόγου. Αμέσως αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του Αστέρα, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague όπου ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2017 ο ταλαντούχος μπακ-χαφ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, ενώ παράλληλα προωθήθηκε στην Ομάδα Κ-19 των Αρκάδων όπου αγωνίστηκε την επόμενη διετία καταγράφοντας συνολικά 32 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Παναρκαδικό αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της ιστορικής ομάδας της Αρκαδίας στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές και σημείωσε ένα τέρμα, στην πρώτη του ουσιαστικά παρουσία σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Την επόμενη σεζόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακινήθηκε στην Α.Ε. Ερμιονίδας, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία καταγράφοντας συνολικά 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.