3Rpwhv.png

Στον Πανηλειακό ο Γιώργος Αντωνιάδης


 

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 23χρονο (γεν. 25/9/1999) ποδοσφαιριστή, Γιώργο Αντωνιάδη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο δυναμικός Κοζανίτης μεσοαμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και τέθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Π.Α.Ο. Κοίλων, με τις ικανότητες και το ταλέντο του να τον οδηγούν γρήγορα μέχρι τη μεγάλη ομάδα της γενέτειράς του, μεταπηδώντας στον Φ.Σ. Κοζάνη όπου παρέμεινε για δύο χρόνια αποτελώντας μέλος της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όσο και στην Α' Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ' Εθνική), Παναιγιάλειο (Γ' Εθνική), Α.Ε.Κ. Τρίπολης (Γ' Εθνική), Α.Ο. Τρίκαλα (Superleague 2) και Δόξα Θεολόγου (Γ' Εθνική), ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε εκ νέου στον Φ.Σ. Κοζάνη ενισχύοντας τις πρωταγωνιστικές βλέψεις της ομάδας της πόλης του στον 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Τελευταίος σταθμός του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας πριν τη μετακίνησή του στον Πύργο ήταν η αλβανική K.F. Skënderbeu, όπου μετακόμισε τον Ιανουάριο επιχειρώντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος επαγγελματικά στην κορυφαία κατηγορία του αλβανικού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.