3Rpwhv.png

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0


 

Με λευκή ισοπαλία έκλεισε το 2022 ο Πανηλειακός ατενίζοντας με μεγαλύτερη διάθεση και αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την 7η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου με αντίπαλο τον Πανιώνιο παρουσία περίπου 600 φίλων και οπαδών των δύο ομάδων. Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς για τους ερυθρόλευκους του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, που μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αιολικό διέψευσαν τους πάντες και παίζοντας με πάθος και ψυχή, απέσπασαν σχετικά εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ιστορική ομάδα της Ν. Σμύρνης. 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού μπήκαν ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιώντας πολύ καλό ξεκίνημα, έφτασαν μία ανάσα από το γκολ μόλις στο 2', όταν ο Καλομοίρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Αντωνόπουλο έπειτα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία με Λούσκο και Διαμαντόπουλο από δεξιά, όμως το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Οι κυανέρυθροι απάντησαν από την πλευρά τους στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ύστερα από γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας βγήκαν στην αντεπίθεση, με τη μπάλα να φτάνει στον Μούντριχα, το σουτ του οποίου απέκρουσε όμορφα ο Μαντζάρης. Στο 5' ο Λίμα επιχείρησε να απειλήσει από μακριά, με τον Αντωνόπουλο να μπλοκάρει δίχως πρόβλημα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλλα στο 30'. 

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό μπαίνοντας πιο αποφασισμένα και αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να καταφέρει να βρει κενούς χώρους και να δημιουργήσει σημαντικές στιγμές μπροστά από την ερυθρόλευκη εστία. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των κυανέρυθρων δημιουργήθηκε στο 63', όταν ο πρώην ερυθρόλευκος Στούπης ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση φάουλ και με ένα εξαιρετικό χτήπημα ανάγκασε τον Μαντζάρη σε εντυπωσιακή εκτίναξη στο δεξί του παραθυράκι απομακρύνοντας σωτήρια σε κόρνερ. Οι ερυθρόλευκοι του Πύργου, οι οποίοι στο β' ημίχρονο περιορίστηκαν σε δευτερεύοντα ρόλο δίνοντας κυρίως έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 77', όταν ο Λίμα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από αριστερά και με ένα δυνατό σουτ ανάγκασε τον Αντωνόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στην αναμέτρηση καταγράφηκε στο 81', όταν ο Γροντής έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της μεγάλης περιοχής επιχειρώντας το δυνατό σουτ, με τον Γιάννη Μαντζάρη να δηλώνει και πάλι παρών απομακρύνοντας σε κόρνερ και κρατώντας το 0-0. 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Α. Τρυφωνόπουλος): Μαντζάρης, Μπαλός, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης, Λίμα (90' Κακόγιαννος), Π. Τσίγκρηλας (59' Αρσενίδης), Καλομοίρης (74’ Αράπι), Λούσκος (90' Έλιοτ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης (55' Ζούλιας), Διονέλλης (83' Τσιμπόκας), Καλύβας, Πίσπας, Γεωργούσης, Γροντής, Μούντριχας (46' Ρεντζής), Γκότοβος, Μαρινάκης (55' Μπρέγκου), Στούπης.