3Rpwhv.png

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-1


 

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής από το νησί της Ρόδου ο Πανηλειακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο Οικονομίδειο Στάδιο της Ιαλυσού απέναντι στην τοπική ομάδα του Ιάλυσου για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Το τέρμα των ερυθρόλευκων του Πύργου σημείωσε έπειτα με γυριστή κεφαλιά ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν και η εξαιρετική παρουσία του Ραφαήλ Κατακίτσου κάτω από τα γκολπόστ στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας στη φετινή σεζόν.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου μπήκαν νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ πληρώνοντας μία αμυντική αδράνεια, όταν στο 8' ο Ιντρίζι έφυγε στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας έπειτα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Νάνι, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από αριστερά αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καρακίτσου γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο Πανηλειακός άρχισε να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθώντας να φτάσει απειλητικά στην αντίπαλη εστία ψάχνοντας τη γρήγορη ισοφάριση, με τον Ιάλυσο να κλείνεται στα καρέ του και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Εντέλει οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 37', όταν ο Μπάλλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Τσιγάρος έκανε άστοχη έξοδο και ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 44' οι Ροδίτες έφτασαν πολύ κοντά στην επανάκτηση του προβαδίσματος, όταν ο Γεωργίου σέντραρε από δεξιά και ο Νάνι έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κασμερίδη όμως να διώχνει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας του Καρακίτσου.

Στην επανάληψη ο Ιάλυσος μπήκε πιο επιθετικά ψάχνοντας το γκολ και στο 55' έφτασε μία ανάσα από το 2-1, όταν ο Νάνι επιχείρησε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, με τον Εμπουμπά να πλασάρει εν κινήσει από την καρδιά της ερυθρόλευκης άμυνας, αλλά τον Καρακίτσο να αποκρούει ενστικτωδώς απομακρύνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Σε εκείνο το διάστημα η ομάδα μας επιχείρησε να ρίξει το ρυθμό του παιχνιδιού, με τις αλλαγές του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου να βοηθούν σημαντικά τους ερυθρόλευκους να επανακτήσουν την μεσοαμυντική τους συνοχή και ηρεμία, διατηρώντας έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα δίχως να απειλούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι το 82ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά μετά από ώρα με τον Εμπουμπά, ο οποίος δέχτηκε την πάσα από τον Γεωργιάδη, όμως το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ανήκε και αυτή στην ομάδα της Ιαλυσού, όταν ο Δελαπόρτας βρήκε λίγο χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή επιχειρώντας το δυνατό σουτ, με τον Καρακίτσο να δηλώνει ξανά παρών διατηρώντας το 1-1 μέχρι τέλους.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Π. Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (85' Σάββας), Ιντρίζι (46' Εμπουμπά), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Γιώργου (28' λ.τρ. Μαχαιράς), Γεωργίου, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Νάνι, Πατσίλης (46' Δελαπόρτας).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Α. Τρυφωνόπουλος): Καρακίτσος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης (83' Αράπι), Κακά (58' Μάρκου), Πεντρίνιο (83' Μπαλός), Λούσκος (94' Δημάκης), Π. Τσίγκρηλας (58' Καλομοίρης).