3Rpwhv.png

Στον Πανηλειακό ο Βασίλης Μάρκου



Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 25χρονο (γεν. 29/7/1997) ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μάρκου, ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος Ηλείος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ομάδα Κ-20 του Πανηλειακού αποτελώντας βασικό στέλεχος των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε για σπουδές στη Λάρισα μεταπηδώντας παράλληλα στην Ομάδα Κ-20 της Α.Ε.Λ. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πιερικό (Γ' Εθνική), Απόλλωνα Λάρισας (Γ' Εθνική) όπου πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο Όμιλο και την άνοδο στη Football League, Αχιλλέα Φαρσάλων (Γ' Εθνική), Α.Σ. Μετέωρα (Γ' Εθνική), Αετό Μακρυχωρίου (Α' Ε.Π.Σ. Λάρισας) και Οικονόμο Τσαριτσάνης (Γ' Εθνική). Το καλοκαίρι του 2020 ο δυναμικός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στα πάτρια εδάφη φορώντας τη φανέλα του Π.Α.Ο. Βάρδας με την οποία κατέγραψε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Α.Ε. Μυκόνου όπου πραγματοποίησε 16 συμμετοχές στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακόμισε στην Καβάλα προλαβαίνοντας να καταγράψει 5 συμμετοχές με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.