3Rpwhv.png

Στον Πανηλειακό ο Λεωνίδας Καλομοίρης


 

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 8/5/2000) ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Καλομοίρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ταλαντούχος Αθηναίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας αγωνιζόμενος και σε δύο φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Ο ταχύτατος εξτρέμ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού έχοντας ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της πράσινης ΠΑΕ από το 2009, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκε. Μάλιστα  το Νοέμβριο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο εντασσόμενος στην Ομάδα Κ-19 του τριφυλλιού, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός τη σεζόν 2019-20, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά με 7 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα Κ-19 της Superleague. Συνολικά σε επίπεδο Κ-19 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού 59 φορές σημειώνοντας 15 τέρματα, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στην Ένωση Ασπροπύργου αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, πραγματοποιώντας 3 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Α.Π.Ο. Κερατσίνι καταγράφοντας συνολικά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Λεωνίδα στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.