3Rpwhv.png

Θ. Γκάτζιος: «Μας έχει στοιχίσει η απειρία του νεανικού μας συνόλου - Ο κόσμος του Πύργου θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα, αν θέλει να δει ξανά έναν Πανηλειακό μεγάλο»


 

Συνέντευξη στην Εφημερίδα «Πατρίς» παραχώρησε μετά το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Α.Ο. Διαβολιτσίου για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Θοδωρής Γκάτζιος, ο οποίος εδώ και μιάμιση εβδομάδα έχει αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή ύστερα από την αποχώρηση του Γιώργου Κούτση για προσωπικούς λόγους από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανηλειακού στην «Πατρίς-Σπορ»:

- Κόουτς, πώς είδατε το ματς στο Ασπρόχωμα της Καλαμάτας με το Διαβολίτσι;

«Ήταν ένα ματς το οποίο ελέγχαμε από το ξεκίνημα και είχαμε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, ώστε να το ...καθαρίσουμε. Δυστυχώς όμως και για δεύτερο εκτός έδρας αγώνα (σ.σ. η πρώτη ήταν στο Γύθειο), πληρώσαμε τον αδικαιολόγητο ενθουσιασμό μας, καθώς βγήκαμε μπροστά αδικαιολόγητα για ένα δεύτερο γκολ και στο φινάλε την ...πατήσαμε. Με λίγα λόγια μας στοίχισε και πάλι η απειρία κάποιων παικτών μας, γιατί όπως ξέρετε, ο Πανηλειακός είναι μια νέα ομάδα με ένα νεανικό σύνολο.»

- Τελικά το γκολ στο 95' είναι σύμπτωση ή κάτι άλλο για τον Πανηλειακό;

«Αλίμονο και αν είναι σύμπτωση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση. Απλά προχθές (σ.σ. την Κυριακή)  στην Καλαμάτα χάσαμε πάλι ένα δικό μας παιχνίδι. Από την μία η απειρία των περισσοτέρων παικτών μας και από την άλλη οι απουσίες βασικών μας παικτών, όπως των Αρσενίδη, Λίμα, Παναγιώτη Τσίγκρηλα και Κασμερίδη, μας επηρέασαν πολύ. Όμως το γεγονός ότι τρώμε γκολ στο φινάλε, είναι ανησυχητικό και θα πρέπει, αφού πρώτα μιλήσω με τα παιδιά, να βρούμε λύση.»

- Αλήθεια, κόουτς, θα μπορούσε ο Πανηλειακός να έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών;

«Και βέβαια θα μπορούσε να έχει, από 7 το κατώτερο έως 9 βαθμούς το ανώτερο. Αν φυσικά είχαμε κρατήσει τις νίκες που αξίζαμε στο Γύθειο και την Καλαμάτα. Πλέον η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, ξεκινώντας από το κυριακάτικο ματς με το Πάτραι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Ένα ματς στο οποίο επιστρέφουν οι τραυματίες Κασμερίδης και Λίμα και ίσως ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας που, για την ώρα, είναι αμφίβολος.»

- Κλείνοντας, κ. Γκάτζιο, αυτή τη σύντομη κουβέντα μας, πείτε μας πώς βλέπετε μέχρι τώρα τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής όπου συμμετέχει ο Πανηλειακός και αν μπορεί η ομάδα σας  να μπει ...σφήνα για τον τίτλο, παρά τους μέχρι τώρα άδικα χαμένους 4 βαθμούς;

«Η έως τώρα πορεία του πρωταθλήματος δείχνει ότι η Ρόδος έχει τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί, ακλουθώντας την ο ιστορικός Πανιώνιος. Όμως θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, καθώς είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ κοντά.  Άλλωστε έως τώρα έχετε δει πολλά ...ανάποδα αποτελέσματα, δείγμα του ότι όλες οι ομάδες ...βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όσο για τον Πανηλειακό, και βέβαια μπορεί να μπει ...σφήνα για τον τίτλο, αν εκμεταλλευτεί την έδρα του πλήρως (πρωτάθλημα έδρας η Γ' Εθνική γαρ) και παίζει δυνατά εκτός έδρας. Σας το έχω πει και άλλη φορά, το επαναλαμβάνω και σήμερα: Εγώ έχω μάθει στην καριέρα μου  να είμαι πρωταθλητής. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα στον Πύργο ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα  του φίλου προέδρου, κ. Κώστα Ντάβαρη.»

- Και κάτι τελευταίο:

«Θα πρέπει ο κόσμος του Πύργου και όλης της Ηλείας να αγκαλιάσει αυτή τη φιλότιμη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος το Δ.Σ. του Πανηλειακού και να συμπαρασταθεί σε αυτή την ιστορική ομάδα που λέγεται Πανηλειακός, αν θέλει να ξαναγίνει μεγάλος. Γιατί χωρίς τον κόσμο δίπλα της καμία ομάδα δεν μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της. Δε νοείται να παίζουμε στον Πύργο μπροστά σε 300 φιλάθλους. Ο  Πανηλειακός έχει παρόν και θα πρέπει να έχει και μέλλον σε ακόμα μεγαλύτερες κατηγορίες!»